Feesten en banketten

vanaf 12 personen: 65 euro p.p. / vanaf 24 personen: 60 euro p.p.

 
VOORGERECHTEN

Terrine van ganzenlever apicius met gelei van champagne, confituur van rode vruchten en uitjes en espuma van vijg met Eau de Villée, warme brioche
of
Gebakken St. Jakobsnootjes, slaatje van witloof geparfumeerd met olijfolie van vanille madagaskar, gekonfijte kersttomaatjes
of
Gebakken zeebaars op zijn vel, knolselderpuree en mousseline van erwtjes met gegrild spek
of
Gepocheerd kabeljauwrugje met blankebotersaus van pompelmoes roze en acaciahoning, gefruite prei (+3€)
of
Bedje van asperges in kleedje van gerookte zalm met mousseline van Zeebrugse garnalen met Riesling
of
Ravioli van ganzenlever met beboterde spinazie, truffeljus en morilles

HOOFDGERECHTEN

Gebraden lamskoteletten met tijmbloesem, waaier van lentegroentjes, gratin dauphinois met zomertruffels
of
Parelhoenborst opgevuld met witte pens, assortiment van groentjes en fruit, puree van groene kool
of
Opgevuld kwarteltje met zwezeriken, wilde bospaddenstoelen en gegrild tomaatje,
of
Gebraiseerde charolais in zoutkorst, waaier van marktgroentjes, kroket Amandine (+5 €)
of
Ardeens varkensgebraad, champignons met spekreepjes, gestoofd witloof, tomaat broccoli, kroketten
of
Gebraden eendenborst met frambozenbier, uitjes geblust met lavendelhoning, gebraden vijg met sinaasappel, krielaardappelen met peterselie

DESSERTS

Trio dessert van het huis (+2 €)
of
Sabayon van champagne met vanilleijs ‘Bourbon’ en frambozencoulis
of
Appeltatin met lauw sausje van Grand Marnier, amaretto-ijs
of
Gelegenheidsgebak of ijs naar keuze (+5 €)
of
Moeulleux van chocolade vergezeld van ijs of sorbet
of
Soufflé van cointreau met soepje van rode vruchten
of
Gratin van verse vruchten met champagne

INBEGREPEN ZIJN

Witte en rode huiswijn  tot  met de koffiekan met versnaperingen

MOGELIJKHEID BIJ HETZELFDE BANKET

Roomsoep naar keuze: + 6 euro per persoon
Kreeftenbisque met Armagnac: + 18 euro per persoon
Sorbet met likeur: + 7 euro per persoon
Sorbet : + 5 euro per persoon
Kaasbuffet: + 12 euro met glas wijn
Extra aperitiefhapjes: + 3 euro per stuk Extra voorgerecht: +/- 20 euro

MEDEDELING

Het spreekt vanzelf dat voor de ganse tafel één en hetzelfde banket dient gekozen te worden. Uiteraard hebben wij ook altijd onze prestige menu en zijn er ook nog andere mogelijkheden op aanvraag.