Welkom bij Restaurant en bed De Gouden Klokke

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen is restaurant en Bed De Gouden Klokke gehuisvest in een prestigieuze hoeve. Het restaurant vormt een stijlvol kader waar je op alle vlakken wordt verwend. Eigenaars Thierry Vancoppenolle en Ann Hoste bieden een unieke combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken aan. De Gouden Klokke in Waarmaarde is een echte smaakmaker met als motto klasse en kwaliteit.

Het dynamische echtpaar nam in 2006 De Gouden Klokke over. Nadat ze zich jarenlang hadden ingezet voor restaurant Le Bouquet in Orroir wilde het duo investeren in een eigen zaak. Het sympathieke paar vond een prachtige locatie aan de oevers van de Schelde, in een typische Vlaamse villa, diep verscholen in het landschap. Ze bouwden het restaurant om tot een gedroomde locatie voor een romantisch etentje of overnachten . Ook zakenmensen kunnen in alle discretie bij De Gouden Klokke tafelen en overnachten.

Kwalitatieve, eigentijdse keuken

Thierry Vancoppenolle is een topchef . Hij deed ervaring op bij meesterkoks als Pierre Romeyer, Michel Haquin, Filip Bogaert en denkt nog steeds met plezier terug aan zijn dagen naast Vermeersch. De chef zweert bij de Franse keuken met een persoonlijke toets. “Alle gerechten worden telkens op een eigentijdse manier gepresenteerd maar we bieden ook meer klassieke gerechten aan.” verduidelijkt Thierry Vancoppenolle. Iedereen kan bij ons terecht, zowel voor een snelle hap als voor een uitgebreid menu.” De gerechten zijn met veel passie en de allerbeste technieken gemaakt. Ook de kwalitatief hoogstaande producten met respect voor de seizoenen zijn troeven die hier worden uitgespeeld. In De Gouden Klokke wordt er volgens de regels van de kunst gekookt. Een score van 14 op 20 inde culinaire bijbel GaultMillau is daar het perfecte bewijs van.

Seizoengebonden menu’s

Dat komt eveneens tot uiting in de seizoensgebonden menu’s die kwaliteit bieden voor een eerlijke prijs. “Elke dag bieden we drie menu’s en een lunch aan. A la carte is natuurlijk ook een mogelijkheid”, stelt Thierry Vancoppenolle. “Een all in menu met aangepaste wijnen, een meer exclusief menu of een sympathiek menu? Voor een democratisch prijs kan je hier proeven van een uitstekende keuken. “De menu’s worden maandelijks aangepast en voor feestdagen stippelt de chef-kok speciale suggesties uit. Bij de Gouden Klokke kan je eveneens terecht voor een verjaardag-of communiefeest dat de eigenaars tot in de puntjes verzorgen.

Modern decor

Van de voortreffelijke keuken kan je genieten in een sfeervol en modern kader. Ann Hoste zorgt voor een persoonlijk en warm onthaal in het elegante salon. In de lederen fauteuils kan je een aperitief nuttigen en genieten van de gemoedelijke sfeer. De eigentijds ingerichte zaal komt in het rustieke gebouw perfect tot haar recht. Met moderne luchters gaven de eigenaars een trendy toets aan het gebouw. “We hebben ervoor gekozen de pracht van het gebouw te bewaren”, verduidelijkt Ann Hoste. Wij willen dat de klant zich hier thuis voelt. “Bovendien kan je er genieten van het uitzicht op de prachtige tuin en de heuvels van de Vlaamse Ardennen.