Onze kaart › Voorgerechten

Burger van ganzenlever met 2 pepers, kalfsjus gebonden met Luikse siroop, tapenade van pompoen en witte truffel

€ 28,00

Mille-feuille van kreeft en grijze garnalen, ganzenlever en parmezaan, olijfolie vanille Madagaskar

€ 30,00

Gebraden kabeljauwrugje met 2 tapenades, herfstgroentjes en emulie van limoen

€ 30,00

Carpaccio van gedroogde Wagyu (11 maanden) met parmezaanschilfers

€ 28,00

Oesters natuur 6 st

€ 24,00

Gegratineerde oesters met Champagne 6 st

€ 40,00

Rundscarpaccio met vleugje citroen olijfolie en vanille uit Madagaskar

€ 20,00

Huisgemaakte garnaalkroketten 2 st

€ 18,00

Huisgemaakte kaaskroketten ‘Brie de Meaux’ en truffel

€ 20,00

Scampis met curry Madras , appelblokjes en groene uitjes 6 st

€ 22,00

Sorbet van rode Martini met citrus en likeur van cuberdon

€ 8,00