Terrine van ganzenlever apicius met gelei van champagne, confituur van rode vruchten en uitjes en espuma van vijg met Eau de Villée, warme brioche
Gebakken St. Jakobsnootjes, slaatje van witloof geparfumeerd met olijfolie van vanille madagaskar, gekonfijte kersttomaatjes
Gebakken zeebaars op zijn vel, knolselderpuree en mousseline van erwtjes met gegrild spek
Gepocheerd kabeljauwrugje met blankebotersaus van pompelmoes roze en acaciahoning, gefruite prei + 5 €
Bedje van asperges in kleedje van gerookte zalm met mousseline van Zeebrugse garnalen met Riesling
Ravioli van ganzenlever met beboterde spinazie, truffeljus en morilles
Gebraden lamskoteletten met tijmbloesem, waaier van lentegroentjes, gratin dauphinois met zomertruffels
Parelhoenborst opgevuld met witte pens, assortiment van groentjes en fruit, puree van groene kool
Opgevuld kwarteltje met zwezeriken, wilde bospaddenstoelen en gegrild tomaatje
Gebraiseerde charolais in zoutkorst, waaier van marktgroentjes, kroket Amandine + 10 €
Ardeens varkensgebraad, champignons met spekreepjes, gestoofd witloof, tomaat broccoli, kroketten
Gebraden eendenborst met frambozenbier, uitjes geblust met lavendelhoning, gebraden vijg met sinaasappel, krielaardappelen met peterselie
Trio dessert van het huis (+2 €)
Sabayon van champagne met vanilleijs ‘Bourbon’ en frambozencoulis
Appeltatin met lauw sausje van Grand Marnier, amaretto-ijs
Gelegenheidsgebak of ijs naar keuze + 5 €
Moeulleux van chocolade vergezeld van ijs of sorbet
Soufflé van cointreau met soepje van rode vruchten
Gratin van verse vruchten met champagne
Roomsoep naar keuze: + 6 euro per persoon
Kreeftenbisque met Armagnac: + 18 euro per persoon
Sorbet met likeur: + 10 euro per persoon
Sorbet : + 7 euro per persoon
Kaasbuffet: + 15 euro met glas wijn
Aperitiefhapjes: vanaf 3 euro per stuk
Extra voorgerecht: vanaf 20 euro
Inbegrepen: Witte en rode huiswijn tot met de koffiekan met versnaperingen
Het spreekt vanzelf dat voor de ganse tafel één en hetzelfde banket dient gekozen te worden. Uiteraard hebben wij ook altijd onze prestige menu en zijn er ook nog andere mogelijkheden op aanvraag.
Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.