Menu Prestige

Menu's

Menu Prestige

Ravioli van ganzenlever met gele stekelzwammen, emulsie van truffel

Navarin van kabeljauw met basilicum, spekreepjes en gepaneerde mossel *

Sorbet van rode biet met balsamicoazijn, hartje van gerookte zalm gekonfijt met citroen, olijfolie met vanille

Hertenkalf met waaier van herstgroenten, gebluste kastanjes met bessengelei, peertje met anijssiroop en hazelnootkroketjes

Mouse van manarijn op amandelbisquit, konfijt van citrusvruchten en gezouten karamel

€ 77

4 bedieningen : € 77 met aangepaste wijnen en koffie + 25
5 bedieningen : € 95 met aangepaste wijnen en koffie + 28 *

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

Reserveer nu

Menu's

Lunch

Lunch

Bekijk menu
Menu Sympathiek

Menu Sympathiek

Bekijk menu
Ontdekkingsmenu weekend VOORBEELD

Ontdekkingsmenu weekend VOORBEELD

Bekijk menu
Kerstavondmenu

Kerstavondmenu

Bekijk menu
Oudjaar & Nieuwjaarsdag Menu

Oudjaar & Nieuwjaarsdag Menu

Bekijk menu