Valentijn Menu 06 - 16 februari

Menu's

Valentijn Menu 06 - 16 februari

Fijn hapjesbord

Burger van ganzenlever met gekonfijte uien en carpaccio Angus rund 12m gerijpt , kalfsjus met Luikse siroop 

Gratin van zeevruchten en jonge spinazie gegratineerd *

Sorbet van Siciliaanse mandarijn bio besprenkeld met orancello

Opgevulde parelhoenborst met Luikse pens, herfstgroentjes

Kaasbord voor het dessert + 15 €

Het Valentijnhart met witte chocolade en rode vruchten

4 bedieningen : € 72 aangepaste wijnen en koffie + 25
5 bedieningen : € 90 aangepaste wijnen en koffie + 28 *

De valentijnmenu word geserveerd vanaf donderdag 6 februari tot en met maandag 17 februari

Reserveer nu

Menu's

Lunch

Lunch

Bekijk menu
Menu Sympathiek

Menu Sympathiek

Bekijk menu
Menu Prestige

Menu Prestige

Bekijk menu
Ontdekkingsmenu weekend 17.01.2020

Ontdekkingsmenu weekend 17.01.2020

Bekijk menu